Facebook Şifremi Unuttum

Sizde facebook'u pek fazla kullanmayanlar arasındaysanız facebook şifremi unuttum bölümünü sıklıkla kullanıyorsunuz dur.Aslında şifreyi tekrar kullanmaya başlamak çok kolay bir işlem.Asıl sorun şifrenizi hatırlatmak için önceden vermiş olduğunuz bilgilerdir. Gelin facebook şifrenizi nasıl geri alırsınız ve bir daha unutursanız yapmanız gerekenleri birlikte inceleyelim.

Öncelikle yapılması gereken adımları sıralamaya başlayalım;

  • Facebook şifrenizi unuttuysanız kullanıcı adı ve şifrenizi yazdığınız bölümün hemen altında "Şifreni mi unuttun?" sorusuna tıklayınız. Burada facebook'a üye olduğunuz da eklediğini
    e-posta, telefon, kullanıcı adı veya ad ve soyad seçeneklerinde birini yazarak şifrenizi sıfırlamak için gerekli olan ilk adımı atmalısınız.


Burada kadar her şey normal mail adresinize gelen güvenlik kodunu çıkan kutucuğa girdiniz ve yeni facebook şifrenizi belirlediğiniz.Peki ama ya hangi kullanıcı adı, mail adresini kullanarak facebook üyesi olduğunuzu unuttuysanız ve cep telefonu tanmlaması yapmadıysanız o zaman ne olacak !


  • Merak etmeyin bunun da bir çözümü var ! Facebook arkadaşlarınızdan birine rica edip facebook kullanıcı adınızın ne olduğunu öğrenmektir. Bu nedir derseniz facebook internet adresiniz arkadaşınız sizin profilinize tıkladığında bir URL linki çıkmaktadır.İşte bu sizin facebook kullanıcı adınız dır.
  • (Örnek verecek olursak; https://www.facebook.com/kullanızıadi) bu linki girdikten sonra cep telefonu eklemişseniz cep telefonuna kısa mesaj yada mail adresine güvenlik kodu gelecektir.


1 yorum :

 
KULLANICI ADI ALMA © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger