Facebook Sayfa Beğendirme

Facebook Sayfa Beğeni Arttırma Yolları

Facebook ve buna benzer sosyal medya sayfaları kısa zaman içerisinde bir çok kişiye ulaşmak isteyenlerin tercih ettikleri yollardan biridir. Fabook sayfa beğendirme işlemi içinaşağıda anlatılan ipuçlarını hayata geçirdiklerinde görecekler ki sayfa beğenileri artacaktır.Öncelikle oluşturmuş olduğunuz facebook sayfanızın ismi özgün olmalı ve mutlaka URL uzantılı facebook kullanıcı adınızı almalısınız.Sayfanızı oluşturduktan sonra artık beğeniyi attırmaya geçebiliriz.


En kaliteli facebook hizmetlerine
https://www.sadeceon.com/facebook linkinden ulaşabilir, facebook hesabınızı yükselişe geçirebilirsiniz. Facebook hesabınızın ya da sayfanızın takipçi sayısını yükseltebilir, paylaşımlarınızın beğeni sayısını ya da yorum sayısını arttırabilir, sayfa değerlendirme hizmetleri ile puanını yükseltebilirsiniz. İsterseniz facebook hesap satışı ya da satılık facebook sayfası hizmetlerinden faydalanabilir, hazır kitleye sahip hesaba rahatlıkla sahip olabilirsiniz. SadeceON güvencesinde 10 liradan hizmet alma fırsatlarını kaçırmayın!



Facebook’ta Beğenenleri Nasıl Arttırırım ?

Facebook Hesap Silme

  • Facebook sayfanıza önce yakınlarınızı haberdar edin. Yani Facebook sayfanızda arkadaşlarınızı davet edin özelliğini muhakkak ki kullanmalısınız. Hatta arkadaşınızla direk iletişime geçerek beğenmesini ve arkadaşlarına tavsiye etmesini istemelisiniz. Bu durumu kulaktan kulağa yayılma olarak görebilirsiniz.
  • Facebook beğenilerinizi arttırmanız için bazı web siteleri bulunmaktadır. Ancak bu web sitelerinde, diğer facebook sayfalarını beğenerek kredi kazandırıldığı için bu yöntem sayfa beğenisini arttırsada içerik yayıncılığı için çok faydası olmayacaktır. Bunun sebebi sizi beğenen kullanıcıların amaçlarının sadece kredi kazanmak olmasıdır.
  •  Facebook reklamları beğeni arttırma için mükemmel bir araç. Sadece sizin açtığınız sayfa ile ilgilenen kullanıcılar sizin facebook sayfalarınızı beğenecektir. Bu da direkt hedef kitleye ulaşabilmeniz demek. Eğer bütçenin varsa bunu denemelisiniz.
  • Facebook da tıpkı Twitter gibi Hashtag’in sahibi. Sayfanızın paylaşımlarında mutlaka daha çok hashtag kullanın ve görünebilirliğini arttırmaya çalışın.
  • Diğer sayfalar ile reklam yapın, sahte bir hesap oluşturarak sakın sayfanızı yaymaya çalışmayın, diğer site yöneticiler ile irtibata geçip sizin sayfanıza eşit sayfalarda karşılıklı reklam yapmanız takipçi sayınızın büyümesi için avantaj sağlayacaktır.
  • Görsellerinizi harika şekilde tasarlayın, kaliteli facebook sayfasına baktığınızda tasarımları gerçekten harikadır, siz de buna elinizden geldiğince dikkat edin.

1 yorum :

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

 
KULLANICI ADI ALMA © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger